קטניות

חדשות כיפה רבני כושרות 21/04/19 19:04 טז בניסן התשעט

שאלה

שלום.

ברצוני לדעת, מה ההלכה אומרת לגבי אשכנזי שאכל בטעות קטניות בפסח?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ההלכה לא מתייחסת ספציפית למקרה זה, אבל באופן כללי מי שנכשל בדבר מה מדברי חז"ל צריך לשוב בתשובה. להתחרט על כך, ולקבל על עצמו להבא לבדוק ולברר יותר כדי להמנע מכשלון.

חג כשר ושמח!

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן