קושי בטהרת המשפחה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 05/12/19 23:29 ז בכסלו התשפ

שאלה

לכבוד הרב,

לאשתי יש בעיה בסדירות הווסת, וכתוצאה מזה אנחנו מקיימים יחסים רק פעם בחודש!! וזה במקרה הטוב. די נמאס לה מכל המצב ובצדק. והיא לא מוכנה לוותר ומעמידה אותי בפני פלונטר. היא לא מוכנה לקחת הורמונים ודברים ודורשת ממני לעזוב את הנושא. אציין כי אני כבר נשברתי ועשיתי לעצמי הקלות בתחום (הייתי מעדיף לשמור כמו שצריך אבל המצב קשוח). המצב ממש פוגע בשלום בית וכל פעם שהעניין עולה אני מעדיף לסתום את פי ולא לענות לה,אחרי ששמתי לב שגם עידוד לא עוזר והיא מאשימה אותי בכל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מחילה על העיכוב. השאלה הגיעה אליי רק עכשיו.

אני ממש מבקש להתקשר ביום ראשון הקרוב בבוקר למכון פוע"ה (02-6515050) ולבקש לדבר עם אחד הרבנים המשיבים.

תפרוס לפניו את כל המציאות, והוא ינחה אתכם לפתרון המיטבי.

מה שאתה בוחר לא לענות בשעת מריבה, זו בחירה מצוינת. אשריך.

תשתדל כמה שיותר לנסות לרצות אותה ולשמח אותה במה שכן אפשר. שהיא תרגיש כמה אכפת לך ממנה.

בהצלחה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן