קוקה קולה ללא כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 25/08/20 22:56 ה באלול התשפ

שאלה

קניתי בחנות פה בארץ פחית קוקה קולה ושתיתי כמה לגימות ורק לאחר מיכן שמתי לב שהכיתוב על הקולה הוא ברוסית , השאלה שלי אם הפחית כשרה? ואם לא ובטעות שתיתי איך אפשר לכפר על זה . (תודה לעונה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

קוקה קולה חייבת בהכשר, ואין לשתות ממנה ללא הכשר.

מחמת ורבים טועים בכך, אני מפנה להרחבה והעמקה בקישור הבא:

https://www.kosharot.co.il/כשרות-קוקה-קולה

בתור תשובה אפשר לקבל על עצמיכם להתחזק ולבדוק יותר להבא את נושר הכשרות

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן