קדושת תפילין

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 21/02/20 06:52 כו בשבט התשפ

שאלה

שלום לכבוד הרב

התפילין היו מונחים בתיק גב בכסא שלידי והנחתי רגליים על תחתית התיק. מיד שמתי לב והורדתי אותם. התפילין היו בתוך שני תיקים מלבד תיק הגב.

האם נעשתה עבירה?

בתודה

יותם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

יש בכך זלזול בקדושתן. תיק שלהן ותיק נוסף מועילים כנגד הערווה אך עדיין יש לשמור על כבודן ולא להניח רגליים. ישר כחך שנהגת נכון כששמת לב.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן