קדושה - לנשואים בלבד

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 07/08/18 08:48 כו באב התשעח

שאלה

שאלה אינטימית ביותר!!!!!

יש לי משיכה מינית חזקה האם מותר לי כשאני עם אשתי לבד בצימר,

לצלם אותה עם בגד ים חשוף וליהנות מהתמונות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אין בכך איסור מצד עצמו לצלם את אשתך ולראות אותה, אך הדברים צריכים להיעשות תוך התחשבות בכמה דברים:

א. אסור לאדם לגרות עצמו שלא בשעת תשמיש. ולכן זה בעייתי סתם להסתכל על תמונות של אשתו ולהתגרות. (אולי אפשר להסתכל בהם לפני תשמיש)

ב. הוצאת זרע לבטלה שעשויה לצאת מזה שהיא איסור בפני עצמו, אם האדם מסתכל שלא בשעת תשמיש.

ג. חלילה (והיו מקרים) שאנשים אחרים יראו את התמונות הללו.

ד. יש גם לוודא שזה רצון אשתך ואין זה מפריע לה.

ה. ייתכן שעדיף לנסות קצת לרסן את עצמך ולשמור את התשוקות שלך לזמנים שאתה עם אשתך. וכדברי חז"ל "קדש עצמך עצמך במותר לך".

בהצלחה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן