צניעות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 06/09/20 17:42 יז באלול התשפ

שאלה

שלום הרב, אני בת 16 ולא מזמן התחלתי תהליך התחזקות והתחלתי ללבוש חצאיות צנועות.. ואני לא יודעת מה עלי לעשות עם החצאיות הלא צנועות שיש לי בארון מצד אחד הן עלו לי מאוד יקר אז חשבתי אולי להביא אותן לאחיות שלי אבל הבעיה היא שאני לא רוצה להביא אותן לאחיות שלי כדי שהן לא התלבשו לא צנועה בגללי.. אז חשבתי לשים אותן אולי בחנות יד 2 אבל הבעיה היא שאחיות שלי מאוד אוהבות את החצאיות האלה ואין לי מושג מה לעשות יש לי אחות אחת שבכל מקרה מתלבשת דיי לא צנועה וחשבתי אולי לתת אותן לה כי היא בכל מקרה לא מתלבשת צנועה. אשמח שתייעץ לי מה לעשות.. ותודה מראש!

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אם תעבירי את החצאיות הקצרות כמו שהן, לאחיותיך או לחנות יד 2 את מסייעת לאחרות להיכשל בחוסר צניעות - לכן זה לא פתרון.

יש אפשרות (לא ברור שהיא משתלמת כלכלית) למצוא דרך בעזרת תופרת, להפוך את הבגדים לצנועים יותר ואז גם את יכולה ללבוש אותם.