צניעות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/09/19 16:02 יב באלול התשעט

שאלה

היי

אני רוצה להתנדב במדא

ורציתי לדעת אם יש בעיה הלכתית במכנסיים כי הם רחבים מאוד ככה שהם אפילו יכול להיות צנועים יותר מחצאית

ורציתי לדעת אם זה מותר כי עד כמה שידוע לי אפילו הרב עובדיה אמר על זה שמכנסיים רחבות מותרים..

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינני מכיר את המכנסים של מד"א, אבל אם הם מאד רחבים ואין הבלטת איברים, הדבר אפשרי. אבל ראוי ללבוש מעל המכנסים גם חצאית, כדי שלא יאמרו שהתירו מכנסים לבנות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ