צניחת נפש

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 22/04/19 19:55 יז בניסן התשעט

שאלה

שלום רב,

הנני זכר בן 38 נשוי עם 3 ילדים וחש לאחרונה (כחודש ) ירידה בנפש מעין תחושה של חוסר אנרגיה , חוסר רצון להיות עם הילדים , חוסר רצון להיות בעבודה אלא רק להיות לבד עם עצמי וגם תחושה פנימית שפתאום השתנה לי קצת המזל .

בדכ אני לא כזה, אני אנרגתי, עוזר לזולת , אוהב את עבודתי וגם מניח תפילין כל יום מלבד התקופה האחרונה שאני לא כיוון שאני מרגיש ניתוק קשר ביני לבורא עולם כאילו כועס עלי ואני עליו בשל המצב הזה מעין יחסי גומלין .

אני חש שאני צריך לטהר את הנפש שלי מהי הדרך היעילה ביותר לפתוח דף חדש ולטהר את הנפש שלי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אפשר להתקשר ואשתדל לעזור

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן