ציציות בשירות קרבי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/05/18 10:12 טו בסיון התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

אני רוצה להתגייס כלוחם למען מלחמת מצווה ושימור מצוות יישוב הארץ, ואני רוצה להטיל ציציות במדים שלי. אך כפי שאתה יודע , השירות מערב אימונים בשטח בכל תנאי מזג האוויר, דבר העלול להוביל לליכלוכן של הציציות ואף לפגוע בהן..

האם זה בסדר שהציציות מתלכלכות?

איך אוכל לשמור עליהן?

בתודה מראש,

עומרי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

בפעילות תכניס את הציצית למכנסיים וכך ישמרו. ובבסיס תוציא אותם מהחגורה כדי שיזכירו לך את שמירת העיניים.

בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן