ציור על קיר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/09/20 08:49 ט בתשרי התשפא

שאלה

היי, לאחרונה אני ממש רוצה לעשות שינוי בחדר שלי ואני רוצה לצייר על הקיר כדי שיהיה יותר צבע ואור לחדר. אני רוצה לצייר עננים (הרקע יהיה בתכלת) על קיר שלם ורציתי לשאול אם מבחינת הלכה זה מותר (הציור רק לנוי) ואם אסור לצייר עננים בכללי. צום קל!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מותר לצייר עננים, אסור לצייר שמש וירח המשמשים במדור.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן