פת שחרית בלחם מטוגן מזונות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/05/20 09:16 ד בסיון התשפ

שאלה

שלום לכבוד הרב החשוב!

רציתי לדון ולשאול את הרב האם לחם מטוגן שברכתו מזונות (באופן שהחתיכות פחותות מכזית)

נחשב גם כן לפת שחרית? וכמובן שכל האכילה היא יותר מכזית

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לגבי הברכה זו מחלוקת הפוסקים במקרה שהחתיכות פחותות מכזית, אם מברכים המוציא או מזונות.

בכל מקרה, זה נחשב גם כן לפת שחרית.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן