פרידה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/11/19 09:12 טז בחשון התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני לא יודעת אם אתה זוכר אבל לפני שבועיים בערך שלחתי שאלה לגבי פרידה מבחור שהכרתי מהאינטרנט.(בחור רגיש).

ניסיתי , אבל דבר לא יצא לפועל. הוא ממשיך להתעקש ואני ממשיכה לרחם עליו בדיוק כמו שתיארת אותי. רחמים של אמא.

כבוד הרב, האם זה אפשרי לשלוח הודעה אחרונה של פרידה ולחסום אותו?

אני באמת כבר לא יודעת איך לפעול ואיך להתנהג בהכי רגישות. אבל אני מרגישה שהוא מנצל את הרגישות שלי ועושה לי יסורי מצפון.

תודה רבה.

תשובה

שלום

לא רק שזה אפשרי, זה הדבר הנכון ביותר.

ההודעה צריכה להיות עם מסר חד וברור, שאת לא מסכימה להמשך הקשר בכלל, ומבקשת ודורשת לכבד אותך.

לצערי זה בהחלט נראה שהוא מנצל את הרגישות שלך.

כל טוב