פסח

חדשות כיפה רבני כושרות 25/04/19 12:53 כ בניסן התשעט

שאלה

שלום רב

טיגנתי בצלים לתבשיל. לפני כן שטפתי את הבצל וקילפתי שכבה ממשית. ראיתי בסיר על הבצל לכלוך חום קטן אולי קשיח מיד הוצאתי אותו תוך כדי טיגון (הוא היה בחלק העליון ולא זוכרת אם נגע קודם בסיר). האם עלי לחשוש שזה חמץ? על אחת הידיים נדבקה חלק מהקליפה ואולי זה מקור הלכלוך על הבצל.

האם אפשר לאכול מהתבשיל?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מועדים לשמחה

אם המטבח שלכם נקי מחמץ איני רואה כל סיבה לחשוש שחדר לכלוך חמץ אל המאכל שלכם.

בברכה

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן