פירוש חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/07/19 08:20 יג בתמוז התשעט

שאלה

שלום בקשר לשאלת הקודמת ששאלתי על החלום ענית במידה ואבא שלי צריך לבקש סליחה שיבקש, אבל אבא שלי לא עשה לו שום דבר רע לא לשון הרע לא כלום פשוט המשפחות הפסיקו לדבר.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה כותב: "פשוט המשפחות הפסיקו לדבר"

זה בכלל לא פשוט שמשפחות מפסיקות לדבר.

אני בטוח שיש לכך סיבות כבדות משקל. חשוב לברר את הסיבות הללו כדי לתקן את המציאות הרעה והמזיקה, ולהביא לכך שהמשפחות יחזור לחיות באהבה ואחווה, שלום ורעות.

בכל מקרה - העובדה שלא מדברים, היא בפני עצמה, מעשה פוגע ועל כך צריך לבקש מחילה.

כנראה החלום הזה הוא מסר מעולמות עליונים שצריך להביא פיוס ותיקון למשפחות - כדאי ללכת עם החלום ולעשות פיוס ותיקון.