פירוש חלום על הפלה וסוס בצבע חום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 15/09/20 11:26 כו באלול התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לשתף בחלום שחלמתי ממש לאחרונה.

אני כיום בתהליך חיפוש עבודה מאחר ויצאתי לחל"ת עקב השפעות נגיף הקורונה.

חברה מאוד טובה שלי ניסתה לעזור לי להתקבל לעבודה אצלה וטרם קיבלתי תשובה לאחר מס' ראיונות.

חלמתי באחד מהלילות האחרונים שאני בהריון אך ההריון לא צלח והייתה לי הפלה (חס וחלילה).

מיד לאחר מכן ראיתי את חברה שלי בחלום (זו שניסתה לסייע לי להתקבל למקום עבודתה במציאות) בהריון בחודש שביעי כשהיא ממש שמחה ומאושרת. בחלום שמחתי מאוד בשמחתה והיו בי רק רגשות טובים לגבי שמחתה והריונה אך מנגד הייתי עצובה מהידיעה שלי אבד העובר.

בחלום שתינו התיישבנו יחד כשהיא בהריון מתקדם ואני עצובה על מה שקרה לי ותוך כדי מגיע סוס בצבע חום שעוטף אותי מאחור ומנחם אותי כשהוא מקרב את פניו אל העורף שלי ואל הפנים שלי והוא לא מוכן לשחרר ולהרפות ממני וכל הזמן מקרב את פניו אלי בצורה מאוד מנחמת (לרגע לא הרגשתי פחד מהסוס בחלום).

ומיד התעוררתי בשעה 4 לפנות בוקר.

אנא עזור לי להבין את פשר החלום, אני אהיה אסירת תודה.

שנה טובה ובשורות טובות,

רחלי

תשובה

שלום וברכה

פיתרון חלומות הוא משימה גדולה, שהטוב ביותר הוא להטילה על... עלייך עצמך.

שהלוא "כל החלומות הולכין אחר הפה".

ואת זו שיכולה להשפיע על החלום עצמו, מתוך החלטה שלך לאן להוליך את החלום הזה.

שאלי את עצמך מה הוא יוצר בך, מה את מסוגלת לבנות מכוחו, ואיזו התעוררות אפשר שתיווצר מכוחו – וזו תהיה הפרשנות הטובה ביותר של החלום, שכן היא תהיה פרשנות יצירתית, ולא ניסיון עקר לפענח מהיכן הוא נבע. תמיד טוב לעסוק בשאלה לאן הולכים.

כל טוב ושנה מתוקה