פירוש החלום

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/09/19 22:12 ז באלול התשעט

שאלה

בסד

שלום כבוד הרב,

רציתי להתיעץ לגבי חלום שחלמתי בליל שישי.

בחלום היה סל ובו ביצים שבחלקם נחשים קטנים ונחש אחד גדול שבקע מן אחת הביצים. בחלום אני מנסה להכניס את ידי לסל על מנת להוציא את הביצים והנחש הגדול מונע זאת ממני. בנוסף, היו בחלום גם עקרבים על החול.

מה פירוש החלום?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

ערוה"ש כתב שבימינו הטוב ביותר הוא להתעלם מחלומות, בעיקר אלו שפירושם אינו מופיע בש"ס. תמים תהיה עם ד' אלקיך, העיקר הוא הבחירה החופשית בטוב כשאתה ער.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן