פידיון הבו

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/02/19 12:41 יב באדר א'

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לשאול לגבי פידיון הבן-

האם יש חובה לערוך את הפידיון ביום הל״א בדיוק או שניתן לדחות אותו בכמה ימים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מדובר במצוות עשה מהתורה, שיש לעשותה ביום שאפשר ולא לדחות.

כמובן שאם חס ושלום זה לא היה אפשרי בזמן - עושים מאוחר יותר, אבל הדין מחייב לעשות בזמן.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן