פגם הברית

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/06/20 12:49 ז בתמוז התשפ

שאלה

אני כל הזמן מנסה להפסיק ונופל בקלות בחטא הארור הזה אני עושה תשובה וחוזר שוב עכשיו בפעם האחרונה שקרתה וזה היה ממש לפני מספר ימים עשיתי שוב תשובה אני באמת מתכוון לא להוציא את החטא הזה ולעשות מאמץ רציתי לשאול יש דרך שאוכל לתקן ולמחוק את החטא הייתי קורא תיקון הכללי לפעמים אבל מרגיש לי שהייתי רוצה למחוק לגמרי את החטא הזה ולהיות נקי ממנו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אכן זהו ניסיון קשה מאוד.

בוודאי שיש דרך לתקן - דרך התשובה.

מציע לקרוא את התשובה הבאה ואת התשובות שמופיעות בתוכה (וגם את התשובות שבקישורים שבתוך אותן תשובות).

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%96%D7%A8%D7%A2-%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94-409

העיקר הוא לעולם לא להתייאש. לא משנה כמה נופלים, תמיד אחרי הנפילה לקום ולצעוד קדימה. לא לוותר.

בהצלחה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן