עמידה בנסיון

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/05/20 23:34 ג בסיון התשפ

שאלה

היי, רציתי להתייעץ בנושא זוגיות,

אני כבר בת , באה מבית דתי, אמנם אינני דתייה חזקה אבל כן שומרת שבת ואוהבת את הדת ורוצה להתחזק.

הכרתי בחור טוב, גם הוא ממשפחה טובה,

החלטנו ביחד שכל עוד ארצה נשמור עד החתונה כי אני באמת מעדיפה שכך יהיה,

אבל הלחץ הגדול שמופעל עליי כתוצאה מקשרים קודמים הורס לי מאוד, אני לחוצה וקשה לי להפריד בין הדברים ולקחת את זה כמערכת יחסים חדשה לכל דבר, ואני מרגישה שכלום לא הולך לי.

הייתי רוצה לדעת אם אפשר על פי תאריכי לידה או כל דבר אחר לדעת התאמה ביני לבינו..

אני לא רוצה לבזבז את הזמן שלי או שלו ולעשות דברים שאתחרט עליהם אם שמרתי על עצמי ועל הגוף שלי עד עכשיו.

או אפילו משהו מסויים לקרוא כל יום בשביל הצלחת הקשר ביני לבינו. תודה ????

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא קובעים על פי תאריכים ושמות,

תוכלי לקבוע את העתיד שלך אם תהיי גבורה ולא תתני לעצמך ליפול למעשים אסורים שגם את לא רוצה,

את מחליטה מי שולט לך על החיים עכשיו ובעתיד,

האם הלחצים המופעלים עליך או ההיגיון והרצון הטוב והבריא שלך,

אם תנצחי פעם אחת - עם כל הקושי - יהיה לך יותר קל לנהל את החיים מתוך העולם הפנימי שלך ולא מתוך לחצים,

בברכה,

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן