עוף טוב כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 23/08/19 15:28 כב באב התשעט

שאלה

שלום רב!

רציתי לדעת האם עוף טוב בכשרות הרב אוירבך ובכשרות הרב אסולין רב המשחטה נמצא במומלצים שלכם?

מצאתי ברשימת המומלצים את העוף של עוף טוב בכשרות של רבנות עמק המעיינות והרב אוירבך, האם לזה הכוונה?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אכן זה חלק מהמומלצים.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן