עבודה בחול המועד סוכות

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 07/10/19 16:03 ח בתשרי התשפ

שאלה

כבוד הרב שלום.

הבנתי שבחול המועד סוכותעדיף שלא לעבוד כי אז לא רואים סימן ברכה.

רציתי לדעת האם זה תקף לכל עבודה?

אני עובדת בגלידריה , האם עדיף לי שלא לעבוד?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

יש לבחון לגבי כל אדם באופן פרטי. אם הוא אדם שמתקשה בפרנסה וזה מה שיחזיק אותו אז יש להקל, כנ"ל צורכי רבים ועוד יש מערכת שיקולים רחבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן