סעודת הודיה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/07/19 15:35 יד בתמוז התשעט

שאלה

שלום וברכה!

לבתי וחתני אירע נס והצלה גדולה בעת טיול בחו"ל. רציתי לקיים סעודת הודיה.

ראשית, האם אפשר לקיים זאת בסעודת שבת? מה מקובל לעשות בסעודת הודיה?

שנית, האם יש לקיים סעודה מעין זו בכל שנה בתאריך האירוע?

תודה וכל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

שמחה גדולה.

ואכן, ראוי לעשות סעודת הודיה.

ואפשר בשבת.

אין חובה בשל שנה.

כל טוב ושערי שמחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן