סימן מהקדוש ברוך הוא

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 09/01/20 10:32 יב בטבת התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני שנתיים עברתי תאונת דרכים בגרך לעבודה יומיים לפני שהתחלתי באותו המקום תפקיד חדש עם חוזה חדש. אחרי התאוששות משהו הרגיש לי שזה כמו סימן מלמעלה שאני במקום הזה לא צריכה להמשיך או לעבוד (עצם העובדה שפשוט זה נקטע) והכל סימן מהקדוש ברוך הוא. לצערי עדיין לא חזרתי לעבוד ולפני כמה ימים קיבלתי פנייה מהמקום עבודה (אותו המקום) לחזור לתפקיד חדש ומשכורת טובה. אני לא יודעת מה לעשות, האם באמת היה סימן שזה לא המקום בשבילי או לנסות חוויה מתקנת עם המקום? כבוד הרב הרגשות שלי מעורבים ואני באמת אובדת עצות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב.

איננו בקיאים בסימנים ומי יודע אם תאונה זו היתה קשורה בהכרח למקום עבודה זה.

פעמים זה ענין של הרגשת הלב.

אינני יודע אם יש לך סיבות נוספות להמנע מלעבוד שם ואת מצרפת אליהן גם חשש זה.

או שמא רק החשש שמא.

כתוב תמים תהיה עם השם אלקיך אם אין לך סיבה מיוחדת נוספת אל תחששי תתני צדקה ותתפללי שהכל לטובה.

ואמן שתצליחי בכל מכל כל אמן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן