סגולה לרווק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 18/11/18 13:10 י בכסלו התשעט

שאלה

האם יש איזה סגולה לרווק למצוא זיווג?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

על מנת להתחתן אתה צריך כדבר ראשון לחפש. !

אבל אם עד עכשיו חיפשת מציאה אז מעכשיו ואליך עליך לחפש אחר האבידה שאבדה לך!.

תחליף בראש את הדיסק ותפסיק לחפש מציאה .

הרב אליהו זצ"ל היה רגיל לומר לרווקים שיש סגולה והיא לומר את ברכת הלבנה בכוונה גדולה.

תנסה ובעזר השם תצליח.

ויהי רצון שתבשר לנו בשורות טובות בקרוב אמן.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן