נשיקה עם אדם שאינו שומר כשרות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/11/18 19:37 ג בכסלו התשעט

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב

המשפחה שלי היא משפחה חלונית לחלוטין, ובשנים האחרונות התקרבתי לדת והחלטתי לחזור בתשובה. עם זאת, בעלי חילוני גמור ואינו שומר כשרות.

הוא מכבד אותי ואינו מכניס אוכל שאינו כשר אלינו הביתה, אך כן יוצא עם חברים לאכול דברים לא כשרים.

האם מותר לי מבחינת ההלכה לנשק אותו אחרי שהוא אוכל אוכל לא כשר?

רב תודות,

מאיה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

תבקשי שישטוף את הפה או ישתה משהו...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן