נפש ואלהים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/12/19 10:58 ג בטבת התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני מאמין גדול ב ה’ יתברך באמת אני משתדל לשמור שבת לברך על מזון ללכת לבית כנסת לקרוא מדי יום תהילים וכו

אבל למרבה הצער לפעמים משום מקום בלי שאני חושב על זה פשוט התת מודע/ נפש אומרת ״אין אלוהים״, הנושא הזה מעיק לי מאוד אני מאמין גדול בקדוש ברוך הוא והנושא מפריע לי

בבקשה תעזור לי לצאת מהשפל הזה אני רוצה מאודשזה ייעלם כי אני מתבייש בזה מאוד

תודה ושבוע טוב

תשובה

שלום

תן לתת המודע לומר מה שהוא אומר. ואז אתה, המודע, תענה לו ששמעת את דבריו, חשבת עליהם, והגעת למסקנה שיש אלוהים. כך בכל פעם, לא לבטל את הדחף, אלא לשוחח עימו בנחת.

כל טוב