נמאס לי מהחיים

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 29/12/19 22:46 א בטבת התשפ

שאלה

נמאס לי מהחיים כל יום אני יותר ויותר מתחזק מבחינת הדת וכל יום נופל עליי צרה!!! אני רוצה להתאבד ואני לא מבין למה יש חיים אם יש רוע בעולם!!! ואני לא יכול כבר לשמוע את זה שלאחר הצרה תגיע ישועה כי הישועה לא מגיעה ונמאס לי לחכות

תשובה

שלום לך.

הנני מבין שיש לך קשיים התמודדויות ונסיונות ועם דרכך הטובה יש לך חוויות לא נעימות.

קשה מאוד לדעת למה יש רוע כי טבעו של האדם במהותו הוא להטיב , רק פעמים שאדם מבין שההטבה צריכה להיות לעצמו גם אם זה על חשבון זולתו.

אתה מראש שולל את דברי העדוד שקמנו ונתעודד אבל אכן צריך להתמודד עם הקשיים והנסיונות ולהאמין שהכל לטובה הגם שקשה מאוד להרגיש זאת בימי הרעה.

אל לך חלילה וחס לחשוב מחשבות אוון אין לי ספק שהענינים יתבארו ויבואו לפתרון טוב, אם יש אנשים שעושים לך רע חפש אנשים טובים שיעזרו לך ויסייעו לך.

אל לך להתאבד חלילה וחס ויש אגודה שנקראת ער"ן יש שם אנשים שמומחים בסיוע לקשיים כמו שאתה מתאר

נא חייג אליהם לער"ן 1201

והנני מברך אותך בבריאות הצלה והצלחה בכל אשר אתה עושה באריכות ימים בטובה.