נבואה איומה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 12/05/20 13:30 יח באייר התשפ

שאלה

שלום, אני עוברת ייסורים, כשהייתי בת 16 בערך, שכנה של דודה שלי אמרה לי בואי אקרא לך בזוהר, היא אמרה לי שאני אמות בגיל 42, כיום אני בת 35 אמא לתינוקות ואין שניה שעוברת בלי שאני חושבת על זה, בוכה מזה, מפחדת מזה, הבחורה הזו הרסה לי את החיים ממה שסיפרה לי באותו יום, אני ממש מיוסרת וכל הזמן חושבת על הקטנים שלי ומה יהיה איתם, תעזרו לי בבקשה, יכול להיות שהיא טעתה?

תשובה

שלום וברכה,

אל לך להתייחס כלל לדברי שכנתך, ועלייך להסירם מליבך לחלוטין.

כמו כן, עלייך להמשיך ולחיות את חייך בשמחה, ולגדל את ילדייך בנחת ובאמונה.

בסוף את יכולה ח"ו רק להיפגע מהצער והמחשבות הרעות, שאת חושבת בגלל שכנתך.

תמשיכי להתפלל, לעשות טוב וחסד לאנשים , ולעבוד את הקב"ה בשמחה ותזכי להרבה שנים טובות ונעימות.

וזכותו של רשב"י, שהיום ההילולא שלו תגן עלייך ועל כל עם ישראל תמיד, אמן.

ברכה והצלחה