מתן זרע עבור טיפולי IVF (פוריות)

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/04/19 16:30 ט בניסן התשעט

שאלה

שלום,

בעקבות טיפולי פוריות יש את הצורך לתת זרע. אני יודע שיש את תקופת ההמתנה של בערך שבועיים לפני קיום יחסים עם האישה. עפ"י הרופאים, לא ממש טוב לאגור זרע מעל לשבועיים כי זה פוגם באיכות וטיב הזרע. אני יודע שבשום מצב אין מקום לזרע לבטלה, אבל במצב אצלנו בזמן שיהיה מותר לקיים יחסים עם האישה עבור מתן הזרע יעברו מעל שבועיים. מה ניתן לעשות?

תודה מראש,

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

נא לפנות למכון פוע"ה שיתן לכם את כל ההדרכה בנושא זה, הן הלכתית והן רפואית. טל. 0265617171

חג כשר ושמח

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ