משמעות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/06/18 12:36 א בתמוז התשעח

שאלה

האם כל האנשים שחולמים חלום רע יקרה להם משהו רע האם החיים לא נימשכים רגיל יש כאלה שחולמים ואת זה אני יודעת מחברה טובה והיא סיפרה לי ולא עשתה כלום על מה שחלמה מאז חלפו המון שנים אז שאלה לי כבוד הרב אפשר לא להתיחס לחלום והכל ימשיך רגיל לפי הדת היהודית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

ממש לא טוב לתת לחלומות הללו להשפיע על מהלך החיים.

חלומות שווא ידברו, וברוב המקרים אלו חששות ופחדים סמויים שיוצאים החוצה מתת ההכרה בלילה..

אם מתעוררים מחלום בתחושה רעה אפשר ואף רצוי לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, ואפשר גם לתת צדקה.

לאחר מכן יש להתמלא בביטחון בה' שבידיו הנאמנות אנחנו נתונים, והוא יסבב הכל לטובה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן