מכנסיים בהצגה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/02/20 10:20 י בשבט התשפ

שאלה

שלום הרב, סליחה על ההפרעה.

רציתי לשאול- האם לבת מותר לשחק בן בהצגה וללבוש מכנסיים (כמובן שהקהל הוא רק בנות)?

ואם אני יודעת שבד"כ מצלמים ההצגות ושולחים את התמונות להורים (כולל האבות גם)?

האם התשובה משתנה במכנסיים רחבים/צמודים?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

במקרה כזה, מותר במכנסיים רחבים, כך שלא ניכרת צורת הרגל, וגם שתהיינה נשיות

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן