מכירת חמץ

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/04/19 20:57 ב בניסן התשעט

שאלה

שלום לכבוד הרב

כבכל שנה אני מוכר את החמץ דרך אתר כיפה

קיבלתי אשור מכירה במייל. אבל לאחד הבנים שיש משרד עורכי דין והוא שותף בכיר התקבל אשור

מכירה אבל עם הערה שאשור זה אינו חל על עסק

האם זה לא רלוונטי לגבי משרב העורכ דין שציינתי או שעליו למכור בנפרד את החמץ שבמשרד

לתשובתך המהירה אודה

בברכה וחג שמח וכשר

בנימין

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני אורח באתר כיפה, ולא מכיר את מערכת מכירת החמץ שלהם.

מתקשה להבין למה זה לא טוב לעסקים, אבל צריך לשאול את מערכת כיפה.

אשלח את שאלתך למערכת, ואני מקווה שהם יענו לך.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן