מכירת חמץ דרך האינטרנט

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/03/21 15:59 כו באדר התשפא

שאלה

סליחה אני מחפשת כאן באתר בכיפה היכן יש מכירת חמץ ולא מוצאת ?

תשובה

שלום.

יש באתר מצד ימין למעלה מודגש בצהוב.

ואם תרצי אני מצרף לך לינק למכירת חמץ אצלנו במשגב.

" מכירת חמץ מ.א משגב

במילוי הטופס את/ה ממנים את הרב עוזיאל אליהו רב המועצה האזורית משגב כשליח למכור את החמץ עבורכם. מצ"ב לינק למכירת חמץ : http://tinyurl.com/yy27rbzf

בהגיע חג החירות הוא חג הפסח אנו מוציאים את כל דברי החמץ שיש לנו בבית .ההוצאה של דברי החמץ יכולה לגרום להפסד ממון של האדם ועל כן הפתרון הוא למכור את החמץ .

המכירה מתבצעת בצורה מרוכזת בשיתוף פעולה של שר האוצר של מדינת ישראל .קונה החמץ הוא אינו יהודי והוא משלם כסף רב על מנת לקנות את כל החמץ.

במהלך חג הפסח דברי החמץ שייכים לו .

יש כאן גם משהו סמלי שבהתקרב חג החרות הוא חג הגאולה על האדם להוציא מתוכו את הדברים "המחמיצים" אותו ובכך יכול הוא בנקל להרגיש את החירות ולהסב בליל הסדר כבן חורין. "

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.