מחשבות לא רצויות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/08/18 12:09 ח באלול התשעח

שאלה

אני בן 16, נחשב יחסית דוס , אצל החברים ובישיבה, והייתה לי בעיה מאוד גדולה, הייתי תקוע עמוק בתוך הבור הזה של צפייה בסרטונים פורנוגרפיים ושפיכת זרע לבטלה, ניסיתי כבר שנתיים לפחות להלחם בזה וכל פעם הרגשתי שאני מצליח ושוב נפלתי וכמעט שלא הצלחתי אפילו שבוע בלי.

אבל לפני כמה שבועות פשוט שמתי את כל מה שדרכו יכולתי לצפות בסרטונים במקום שהייתי צריך סולם כדי להגיע אליהם ולא נגעתי בהם הרבה זמן, ובלי עין הרע אני כבר יחסית הרבה זמן בלי זה.

אבל עדיין כל הזמן אני חושב על סרטונים, מדמיין דברים ואני רוצה פשוט להוציא את זה מהראש ולהפסיק לחשוב על זה, מה עושים??