מחפש שיעורי תורה קבועים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/01/20 17:06 יז בטבת התשפ

שאלה

הרב שלום,

אני אמנם מגיע מרקע דתי אך בפועל חסרה לי מאוד רוחניות בחיים שלי. זה גם מאוד משפיע על הזוגיות. אני מחפש בנרות רב/שיעור קבוע על בסיס של פעם בשבוע. אני מאוד רוצה להגיע לשיעורים שקשורים להתפתחות רוחנית/קבלה/אמונה/חסידות (אני עוד לא בשלב של גמרא וכד').

אשמח מאוד לקבל המלצה על רבנים/מקומות באזור תל אביב, רחובות, ירושלים, מודיעין.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

לצערי אני לא מכיר טוב מספיק את המציאות, ולא מכיר את השיעורים הקיימים.

אני יודע שיש הרבה מהם, וגם ברשת יש הרבה שיעורים, אבל אני מציע לשאול את האנשים הגרים במקומות אלה, כי אני לא מכיר.

ואם מישהו מהקוראים מכיר - אנא שלחו ונפרסם בתגובות.

כל טוב ושמחה