מחיקת השם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 31/07/18 06:04 יט באב התשעח

שאלה

שלום הרב, אני לומד בישיבת הסדר, ובבין הזמנים נתקלתי בבעיה. כתבתי בהודעת טקסט את המילה יהיה, ובטעות במקום האות י' השניה כתבתי ו'. כך שיצא שכתבתי את השם המפורש יקוק. האם מותר למחוק לפני שליחת הודעת הטקסט?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין איסור על מחיקת שמות דיגיטאליים.

מעבר לכך, שם שנכתב בטעות הוא סוגיה בפני עצמה, אולם אין צורך להיכנס לזה כאן.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן