מזל מאדים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 16/10/20 08:09 כח בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב, נולדתי בי"ז בחשוון בשעה 15:15(באותו יום היה זריחה ב6:03)בשנת התשס"ד(2003)ואני מזל עקרב

אני יודעת שהמזל שלי קשור לכוכב מאדים אבל האם גם השעה של הלידה שלי קשורה למזל מאדים ואם לא לאיזה כוכב היא קשורה?ונולדתי ביום רביעי מה זה אומר עלי?ואם תוכל להסביר לי על מזל עקרב ועל הכוכב שנולדתי בשעתו והיום שלי ואם השם שלי טוב(קוראים לי שני)תודה

תשובה

שלום

אני לא מבין במזלות, ואני לא יודע בכלל אם מישהו היום באמת מבין את זה.

מציע לעזוב את הנושא.

נראה לי שיותר נכון לעסוק במה שבידינו, כלומר בבחירות ובמעשים שלנו, ופחות במה שלא תלוי בנו. הבחירה והרצון שלנו זה מה שקובע מה אנחנו באמת.

השם שלך בסדר גמור.

בהצלחה רבה ושבת שלום