מזוזות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/06/18 19:01 א בתמוז התשעח

שאלה

נתתי לבדיקה את כל המזוזות שבבית גם של דלת הכניסה והם התערבבו שמנו לאחר הבדיקה חזר בלי לדעת מאיזה חדר כל מזוזה וברכנו את הברכה ששמים מזוזה בדלת כניסה ביתר המזוזות לא ברכנו קראנו על זה האם עשינו טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

כיון שהחלפתם מקומות, ואני מבין ששמתם את כל המזוזות ברצף, אז נהגתם כהלכה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן