מה זה אומר: ״עצת אוייביו תקום״

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/07/19 12:34 ז בתמוז התשעט

שאלה

שלום, אומרים כשחולמים על כלבים נובחים אז עצת אוייביו תקום.

אפשר הסבר מה זה אומר.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אכן מופיע בספרי סגולות - אבל המבוא אינו מקור שצריך להפוך אותה לנוהג הלכתי.

הכוונה היא שחלום על כלבים נובחים מבשר הצלחה מסוימת של אויבינו נגדנו. ועל כן, אנו אומרים את הפסוק הזה, כסגולה לריכוך.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן