מה גורם להידרדרות רוחנית?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/07/19 15:31 יד בתמוז התשעט

שאלה

אני חושש להדרדרות רוחנית מאילו גורמים אני צריך להימנע ומה אני צריך לעשות כדי למנוע את ההידרדרות הנ"ל?

--

תודה

נתנאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אוי...

הלוואי והיינו יודעים.

אשמח אם תקרא את:

https://www.tzohar.org.il/?p=1591

ותבין עד כמה מה שאתה מבקש - משותף להרבה מאתנו.

ועד כמה שזה בלתי אפשרי - משותף להרבה מאתנו.

אבל צעד ראשון כבר עשית - אתה רוצה.

והצעד השני - הוא להחליט להיות בתהליך מתמיד של הסתכלות על עצמך, בקרה וחשבון.

והשאר אנחנו צריכים לפלס באופן אמצעי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן