ללא נושא

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 30/04/08 09:48 כה בניסן התשסח

שאלה

שלום הרב,

רציתי לשאול האם רבי משה איסרליש בעל המשנה ברורה זהו החפץ חיים רבי משה הכהן מראדי?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

רבי משה איסרליש, אינו בעל המשנה ברורה אלא בעל "המפה" - הגהות הרמ"א על השולחן ערוך.
בעל המשנה ברורה הוא החפץ חיים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן