ללא נושא

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 12/05/10 22:52 כח באייר התשע

שאלה

לכבוד הרב שלום !

אני בת 19 ויש לי חבר כמעט חצי שנה אני מתחזקת כבר כמעט ארבע שנים לקחתי על עצמי צניעות בנוסף ,הולכת לשיעורים כל יום שישי ובאמצע שבוע שמזדמן

חבר שלי חילוני אבל מאמין לא שומר או מתפלל אבל מאמין ושצריך הוא גם מתפלל ושומר וככה כל הסביבה שלי חילונים ,חבר שלי מאוד מכבד אותי

לפני כמה ימים חבר שלי סיפר לי שבאחד הלילות שהיינו ביחד היה זרע לבטלה אתה חושב שכדאי להמשיך קשר כזה חילוני ומתחזקת ?או שלהמשיך להתפלל ולנסות לחזק אותו גם ?

תודה רבה

תשובה

ראשית אני לא מבין למה את מתכוונת כשאת כותבת " באחד הלילות כשהיינו ביחד" האם אתם חיים חיי אישות ? אם כן אתם עוברים איסורים חמורים מאוד.
ואם לא אלא שהחבר סיפר לך על מקרה שקרה לו בגלל המפגש איתך אני לא מבין מדוע הוא סיפר לך דבר כזה מה הוא רצה להרוויח בסיפור .
בקיצור לא ברור לי הקשר בינכם .
באופן כללי ברור שאם את רוצה להקים בית שומר תו"מ לא "בריא" להקימו על יסוד רעועה כאשר הבעל לא שומר תו"מ . ובמיוחד כשגם את רק בתהליך התחזקות ולא באה מבית דתי.
איך שזה נראה לי זה קשר לא טוב ולא בריא ונראה שקשר זה יביא ל"פיצוצים" רבים .