ללא נושא

חדשות כיפה הרב שי פירון 16/01/08 14:11 ט בשבט התשסח

שאלה

שלום רב!

תמיד שאנחנו נפגשים עם המשפחה המורחבת באירועים ובפגישות אז אנחנו מתחבקים ונושקים אחד לשני עם הדודים והדודות- מותר לי לחבק את סבא שלי? ואת דוד שלי? הוא ב"ה נשוי וזה רק מיתוך קירבה ומשפחתיות.. תודה רבה ויומטוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום

אכן, צריך למצוא את האיזון בין משפחתיות חמה ואוהבת לבין הקפדה ראויה על דיני הצניעות.
מותר לנשק את סבא ולגי הדוד אינני רואה מקום להקל. וגם כאן - צריך לעשות את הדברים בעדינות.
להתחמק ולא להפגין....

כל טוב,

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן