ללא נושא

חדשות כיפה הרב שי פירון 17/01/08 21:35 י בשבט התשסח

שאלה

שלום כבור הרב,

ראשית,חשוב לי לציין, שאני אדם חלוני לכל הדעות,ואני מקווה שכאן אני אמצא את התשובה לשאלתי,ניסיתי המון דברים בחיים שלי, מסטיקות כשפים ואפילו מקובלים כדי לשחרר את המזל שלי מבחינת הפרנסה. אך שום דבר לא הצליח לצערי.

אז כך, האם יש מצוות/ברכות מסויימות שהם סגולה לפרנסה? או האם יש דבר מה שאתה מציע לי לעשות בנידון?

תודה רבה,

אלון.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום,

אני לא חושב שהיהדות רואה ערך בחלק גדול מהדברים שציינת במכתבך.
אני סבור שאין לנו להתעסק בעניינים כגון מזל או עניינים אחרים.
אני מאמין שהדברים תלויים במידה רבה ביכולתו של האדם לעמוד בפני האל, להוסיף טוב, להיות מוסרי, לנהל את חייו על אדני היושר.

זו הדרך היחידה שאני מכיר.

בברכה

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן