ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 03/02/11 13:44 כט בשבט התשעא

שאלה

בס"ד

שלום!

קודם כל תודה רבה!

יש לי קשר כמעט שנה. ב"ה קשר מעולה, אנחנו מדברים על חתונה. ב"ה הקשר היה מבוסס עד עכשיו על שכל, עכשיו התחלנו עם רגש.

ראיתי בתשובות באתר(כיפה)סגולה לזיווג ע"י קריאת כמה מזמורי תהילים, רציתי לשאול אם אני יכולה לומר אותם, למרות שאני נמצאת בקשר, ואני מרגישה ב"ה שזה זה.

תודה רבה!

תזכו למצוות!

תשובה

שלום.

איני מכיר את פרקי התהילים המדוברים, אולם לקרוא תהילים ולהתפלל לפני הקב"ה תמיד טוב.
וגם לאחר שאדם התחיל לצאת וגם לאחר שהתחתן צריך להתפלל על שלום בית.

בברכה,
אוריה.