ללא נושא

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 27/06/07 16:30 יא בתמוז התשסז

שאלה

שלום שמי צופיה ואני גרה בירושלים.

בשבתותך אצלנו יש בנים שעומדים בזמן קריאת התורה רציתי לדעת למה, כלומר מהי הסיבה למעשה זה?...

תודה רבה...צופיה:)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
זו חומרה שקיבלו על עצמם מתוך כבוד לתורה. אין חובה לעשות כך , והמחמיר יבורך

בברכה
אלישע פיקסלר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן