ללא נושא

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 21/01/10 11:10 ו בשבט התשע

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

רציתי להבין איך מסתדר ה"שמח בחלקו"

עם הרצון שלנו להוסיף קומות רוחניות ולהתקדם ועם הבקשות שלנו מרבש"ע על בריאות, פרנסה וכו'...

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב!
אדם יכול לבקש להוסיף הן ברוחניות והן בגשמיות, ויחד עם זאת להיות שמח בחלקו, במה שיש לו כרגע. אם חושבים קצת על המשמעות, אפשר לראות ולהבין שאין כל סתירה בין קבלת המצב הנוכחי ובין בקשה למצב אחר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן