ללא נושא

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 09/08/07 13:03 כה באב התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

בן זוגי ואני עומדים פני בחירת תאריך לחתונה. התאריכים העומדים לרשותנו הינם בחג החנוכה, כאשר אחד מהם הוא ר"ח טבת. בגלל שזה יוצא יום ראשון התאריך אינו נוח מסיבות טכניות. רציתי לשאול האם כדאי לבחור בו בכל זאת, מפאת הברכה שבו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
העדפה צריכה להיות לפי מה שמתאים לכם כי העיקר זאת שמחת חתן וכלה ומה גם שלא ברור כלל שישנה עדיפות לראש חודש כתאריך החתונה.
בברכת מזל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן