לינה עם שותפה לטיול בשטח

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/11/18 11:51 כט בחשון התשעט

שאלה

שלום לרב,

אני מתכנן לעשות את שביל ישראל ועלתה שאלה האם יש בעיה הלכתית לישון בשטח עם שותפתי לטיול? והאם נוכחות של עוד בחורה תשנה את התשובה? למען הסר ספקות אנחנו רק שותפים לטיול.

תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אינני מבין כיצד ניתן להתיר לינה עם שותפה בשטח.

היש ייחוד ואינטימיות גדולה מזו ?

לגבי ייחוד של איש אחד ושתי נשים - גם הוא אסור.

שלוש נשים - זו מחלוקת הפוסקים.

אדגיש כי אין מדובר בחומרא, אלא בדין של ממש, וכאמור - זוהי אולי המציאות הכי חמורה שיש בתחומי הלכה אלו.

כל טוב, ויישר כוח על השאלה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן