להתקדם הלאה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/11/19 15:35 כא בחשון התשפ

שאלה

שלום.. יש לי שאלה שהיא התמודדות..

לפני 5 חודשים אני וחבר שלי נפרדנו לאחר גשר ממושך.. פרידה לא קלה אבל נצרכת.

עבר עלי סמן לא קל בכלל, קושי אדיר אבל לאחר זמן מה התחלתי להמשיך בחיי. ללמוד כי אני בכיתה יב, לעבוד לצאת וכו'..

למרות שפיזית אני די המשכתי הלאה הרגש לא מוותר לי כל כך..

הוא הרבה פעמים מגיע לי בחלומות ובמחשבות, הדמיון בכלל משתגע מכך וכל זאת מתחיל לייאש אותי.. אני מרגישה שעם כמה שכבייכול התקדמתי הלאה, לא עברתי כלום כי מה שווה כל מה שעברתי אם בסופו של דבר כשקשה לי אני חושבת עליו או אם הוא מה שבא לי בדמיון בתור הרגעים שהיו..

אני מרגישה כל כך תקועה וכל כך רוצה להמשיך אבל הנפש שלי תוקעת אותי שמה מאחורה.. היא לא רוצה.. מה לעשות?

תשובה

שלום

למלא את הראש והלב בתוכן אחר, לא פחות מלהיב ומשמח. כגון לימודים, והכנה להקמת משפחה, ומיצוי הכשרון החברתי עם חברותייך.

כל טוב